Imatge
Tour en helicòpter


La fascinant experiència de volar en helicòpter. Corda't el cinturó i comprova l'emoció de l'enlairament en vertical. Després, deixa't portar per pilots experimentats en helicòpters d'última generació i contempla Barcelona des de les altures. Afegeix, si no ho has fet ja, "volar en helicòpter" a la teva llista de desitjos, i contracta un tour en helicòpter per Barcelona, ​​ja que volar sobre una ciutat amb costa és doblement emocionant.

Dos tours, un per seguir la línia de costa, el Barcelona Costa Tour, des del World Trade Center fins al Fòrum, passant per l'Estàtua de Colom, el Maremàgnum, la Barceloneta, el Port Olímpic i la platja de la Mar Bella; i un altre, el Barcelona Sky Tour que, seguint la mateixa ruta, s'endinsa després en la ciutat per sobrevolar l'Eixample amb la Sagrada Família, el Camp Nou i la muntanya de Montjuïc.

Reservar el tour en helicòpter per la Costa de Barcelona

Reservar el tour en helicóptero Sky Tour

Afegeix, si no ho has fet ja, "volar en helicòpter" a la teva llista de desitjos

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.