La família Picasso va arribar a Barcelona el 1895 i es va instal·lar en una pensió situada en un local que actualment ocupa el restaurant "Set Portes": de l'etapa blava a la gastronomia mediterrània i, curiosament, entre absenta i absenta, el jove Picasso va dibuixar la portada de la carta amb el primer menú del nounat "4Gats" ... la Sagrada Família va començar a construir-se en 1882 en un descampat de Barcelona segons els dissenys de l'arquitecte Francesc de Paula del Villar

- Francisco de Paula del Villar?

Sagrada Família: visita guiada en espanyol

Imatge
Sagrada Familia interior


Una visita guiada d'una hora i mitja per explorar l'interior de la construcció més emblemàtica de Barcelona: la Sagrada Família. Amb aquest tour a peu evitaràs les llargues cues per accedir a l'obra mestra d'Antoni Gaudí. També visitareu el museu de la Sagrada Família per conèixer els detalls de la vida i la carrera d'aquest arquitecte visionari.

Durada: 1 hora 30 minuts
Idioma: espanyol
Evita les cues

+ Informació, preu i reserva

Tour: Parc Güell amb accés prioritari

Imatge
Parc Güell entrada


En aquesta visita guiada a peu podràs contemplar les formes extravagants d'aquest parc, que imiten la natura. També gaudiràs de vistes panoràmiques de Barcelona. Entraràs sense fer cua. El teu guia t'explicarà la història de parc, des dels seus orígens com a zona residencial, fins a la seva conversió en un parc públic. El Parc Güell és Patrimoni Mundial de la UNESCO i un dels llocs de Barcelona que no et pots perdre.

Durada: 1 hora 30 minuts
Idiomes: espanyol, anglès
Evita les cues

+ Informació, preu i reserva

 

Visita guiada al Museu Picasso i al Barri del Born de Barcelona

Imatge
Museu Picasso Barcelona


Aquest tour és molt complet per conèixer el barri antic de Barcelona, i a més visitaràs el Museu Picasso. El recorregut s'inicia a la famosa Rambla. Visitaràs la Plaça Reial, on es trobava l'antic convent de Santa Madrona, la plaça de Sant Jaume (seu del govern local), la Catedral de Barcelona, la plaça del Rei (espai molt singular), les restes de la ciutat romana, la basílica de Santa Maria del Mar (la més bonica de Barcelona). Als carrers estrets de barri de Born es troba el Museu Picasso, que acull la col·lecció més important d'obres de la seva vida primerenca, quan estudiava art. Visitaràs amb el teu guia expert el museu i en acabar el recorregut aniràs a l'antic mercat del Born. Si et ve de gust podràs gaudir d'un esmorzar en el seu espai gastronòmic.

Durada: 2 hores
Idiomes: espanyol,, anglès
Entrada al Museo Picasso: inclosa
Evita les cues

+ Informació, preu i reserva

També et pot interessar

Tours en Bicicleta i Segway per Barcelona

Lloguer de Bicicletes elèctriques a Barcelona

Tours privats amb cotxe per Barcelona amb guia

Transfers aeroport de Barcelona - Trasllat privat i compartit