11/05/2023
Tipus
Hospitals

El Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, més conegut com Hospital Vall d'Hebron, és un centre hospitalari de referència mundial en assistència, investigació, docència i innovació, format per quatre entitats: l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (que al seu vegada està format per quatre centres especialitzats: l'Hospital General, l'Hospital Infantil, l'Hospital de la Dona i l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats); el Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR); el Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO); i el Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT).

L'Hospital General Vall d'Hebron és el major hospital de Catalunya i inclou totes les especialitats mèdiques i la majoria de les especialitats quirúrgiques d'adults (sobretot les de màxima complexitat i gravetat). En aquest centre es troba també el primer hospital de dia específic de hematologia de tot Espanya.

Àrees destacades de l'Hospital Vall d'Hebron Barcelona

Una de les àrees en què destaca aquest hospital situat al districte d'Horta - Guinardó són els trasplantaments adults i pediàtrics d'òrgans i teixits. És a més, pioner en la creació de la figura del coordinador de trasplantaments, que facilita la transició i integració dels pacients pediàtrics a adults. Un altre àrea important de la seva activitat assistencial és l'atenció oncològica (són el centre que atén més casos a Catalunya), que es basa en la investigació clínica i bàsica realitzada en el mateix campus hospitalari.

Entrada a l'hospital

El centre hospitalari Vall d'Hebron es troba al Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129. En aquest tram llarg de l'avinguda hi ha diversos accessos, a peu i en cotxe, per arribar als diferents hospitals (General, Matern - Infantil i de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats). En aquest mapa interactiu podràs veure la situació de cada edifici.

Urgències

Aquest centre hospitalari disposa de tres serveis d'urgència que corresponen als tres hospitals principals: un servei d'urgències generals per a adults a l'Hospital General (l'edifici més gran, de color argila), un altre per a urgències pediàtriques, obstetrícia i ginecologia situat al Hospital infantil i de la Dona (l'edifici octogonal de color blanc), i un altre servei d'urgències per a emergències relacionades amb l'aparell locomotor i cremades, situat a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats (edifici que es troba darrere de l'Hospital General) .

Aparcament prop de l'Hospital Vall d'Hebron

L'Hospital Vall d'Hebron Barcelona té un pàrquing de pagament amb 600 places. Si vas a aparcar un o diversos dies considera el Pàrquing BSM Sant Genís-Vall d'Hebron (és més econòmic). Aquest pàrquing disposa a més de dues tarifes, una amb la qual podràs entrar i sortir quan vulguis, i una altra encara més barata si no necessites moure el cotxe durant la teva estada. I si la teva estada serà llarga i necessites trobar opcions més econòmiques, encara que no sigui a la mateixa zona, utilitza el cercador de pàrquings:

Cercador de pàrquings a Barcelona

Necessites un hotel o un apartament prop de l'Hospital Vall d'Hebron?

Fes clic al cercador d'allotjaments de booking, indica les dates i el nombre de persones. Després podràs filtrar per tipus d'allotjament, categoria i altres criteris. En el llistat de resultats podràs veure la distància a la qual es troba cada allotjament del estació de metro de la Vall d'Hebron, que està molt a prop de l'Hospital.

Cercador d'allotjaments

On és?

Ciutat
Barcelona
Zona
Horta - Guinardó
Codi postal
08035
Adreça
Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129
Telèfon
+ 34 934893000

Com arribar

Metro: L3 Vall d'Hebron / Montbau L5 Vall d'Hebron
Bus: 19, 27, 60, 76, 112, 119, 135, 185, B19, H4, V15, V21 (autobusos diürns) / N4 (bus nocturn)