11/05/2023
Tipus
Hospitals

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és l'hospital més antic d'Espanya. La seva primera seu es va construir fa sis segles i la segona, el Recinte Modernista de Sant Pau (actualment obert al públic pel seu valor arquitectònic), a principis del segle XX. La seu actual es va començar a construir l'any 2000 per adaptar-lo als nous temps.

Aquest hospital ofereix assistència sanitària a més de 400.000 habitants de Barcelona, ​​encara que la seva àrea d'influència s'estén per tot Catalunya i per la resta d'Espanya. És un hospital competitiu i un referent com a centre d'atenció especialitzada terciària i d'alta complexitat en els àmbits nacional i internacional.

Les àrees d'actuació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Àrea d'assistència

Com a hospital de referència de la seva zona, cada any atenen més de 35.000 malalts ingressats i més de 155.000 urgències. Disposa de 548 llits i 22 quiròfans.

Àrea de docència

Constitueix la Unitat Docent de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Escola Universitària d'Infermeria, i participa en programes de formació sanitària especialitzada, formació continuada, etc.

Àrea d'investigació

En l'àrea d'investigació és un dels centres hospitalaris més importants d'Espanya. Es pot comprovar pel nombre de treballs publicats i el seu impacte, el nombre i la qualitat dels projectes subvencionats, i les beques obtingudes.

Entrada

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau disposa d'una entrada principal i una altra per a les urgències.

  • Entrada principal: carrer Sant Quintí, 89. Oberta de dilluns a diumenge de 06:30 h a 22:00 h. De 22:00 h a 6:30 h s'accedeix per la porta d'Urgències.
  • Accés per a les urgències: carrer Sant Quintí, 87. Obert 24 hores.

Urgències

L'entrada a la sala d'espera d'urgències està al carrer Sant Quintí, 87, i l'entrada per a ambulàncies i vehicles a aproximadament 20 metres de l'entrada d'Urgències. Arribant amb cotxe pel carrer Sant Quintí primer es troba l'accés per a vehicles.

Aparcament prop de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Al voltant de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau existeixen diversos pàrquings. El més proper a l'entrada del carrer carrer Sant Quintí, 87 és el Pàrquing BSM Avinguda Gaudí. Si la teva estada serà llarga i necessites trobar opcions més econòmiques, encara que no sigui a la mateixa zona, utilitza el cercador de pàrquings:

Cercador de pàrquings a Barcelona

Necessites un hotel o un apartament prop de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau?

Fes clic al cercador d'allotjaments de booking, indica les dates i el nombre de persones. Després podràs filtrar per tipus d'allotjament, categoria i altres criteris. En el llistat de resultats podràs veure la distància a la qual es troba cada allotjament de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Cercador d'allotjaments

On és?

Ciutat
Barcelona
Zona
Horta - Guinardó
Codi postal
08041
Adreça
Carrer de Sant Quintí 89
Telèfon
+34 93 291 90 00

Com arribar

Metro: L4 Guinardó | Hospital de Sant Pau L5 Sant Pau | Dos de Maig
Bus: 117, 191, 192, V23 (autobusos diürns) i N0 (autobús nocturn)