11/05/2023
Tipus
Hospitals

L'Hospital Quirónsalud Barcelona té ja gairebé setanta anys d'experiència i és un referent de la sanitat privada del sud d'Europa. Ofereixen al pacient els metges més qualificats, els mitjans tecnològics més innovadors, i un tracte excepcional. Aquest hospital situat al districte de Gràcia, molt a prop de la sortida 6 de la Ronda de Dalt, disposa de 165 habitacions individuals (entre les quals hi ha 4 Royal Suites i 39 Suites). Amb 56.000 m2, està dissenyat per aportar el màxim confort als pacients i les seves famílies, i per a albergar les noves instal·lacions tecnològiques que el converteixen en un dels centres més moderns i millor adaptats a les necessitats assistencials del segle XXI.

Alta tecnologia, investigació i docència

L'Hospital Quirónsalud Barcelona disposa dels equipaments de diagnòstic, tractament i telemedicina més avançats: quiròfans intel·ligents, sala de cirurgia vascular i hemodinàmica cardíaca, scanner d'última generació, acceleradors lineals, làser excimer en oftalmologia, laboratori de reproducció assistida, servei d'urgències 24 hores, UCI d'adults i UCI neonatal, i hospital de dia oncològic i quirúrgic. La investigació és un altre dels àrees fonamentals per a aquest hospital. El seu objectiu és millorar la salut dels seus pacients mitjançant els tractaments més innovadors. A l'àrea de docència, Hospital Quirónsalud Barcelona participa en la formació de grau, formació postgrau i rotacions MIR, gràcies als convenis amb diferents centres d'estudis.

Entrada

L'entrada principal a l'Hospital Quirónsalud Barcelona està a la Plaça d'Alfons Comín, 5. Està oberta les 24 hores.

Urgències

L'accés per a vehicles i ambulàncies es troba al carrer Esteve Terradas, molt a prop de l'entrada principal. Les urgències funcionen les 24 hores.

Aparcament prop de l'Hospital Quirónsalud Barcelona

L'Hospital Quirónsalud Barcelona té un pàrquing propi de pagament amb 440 places, l'entrada és a prop de l'entrada d'urgències. Si vas a aparcar un o diversos dies considera el Pàrquing NN Esteve Terradas (és més econòmic), i si necessites opcions encara més econòmiques encara que no estiguin a la mateixa zona, accedeix al cercador de pàrquings.

CERCADOR DE PÀRQUINGS A BARCELONA

Necessites un hotel o un apartament prop de l'Hospital Quirónsalud Barcelona?

No existeixen molts hotels al voltant del Quirónsalud Barcelona. Aquests són els que estan en un radi de 10-15 minuts a peu: l'Hotel ABaC (5 estrelles), l'Hotel Ronda Lesseps (4 estrelles) i l'Hotel Catalonia Park Güell (3 estrelles), i com a opció més econòmica l'alberg Rocket Hostels Gracia. Però si prefereixes un apartament, la teva opció són els BcnStop Parc Güell.

On és?

Ciutat
Barcelona
Zona
Gràcia
Codi postal
08023
Adreça
Plaça d'Alfonso Comín, 5
Telèfon
+34 93 255 40 00

Com arribar

Metro: L3 Penitents
Bus: 123, 124, 131, H2, H4, V15, V17, V19 (autobusos diürns) / N4, N5 (autobusos nocturns)