12/05/2022
Tipus
Hospitals

L'Hospital del Mar forma part del consorci Parc de Salut MAR de Barcelona, ​​una Organització integral de serveis de Salut situat al litoral de Barcelona. El Parc de Salut MAR és una estructura de gran dinamisme que s'organitza en tres àrees d'acció: assistència mèdica, docència i investigació. L'àrea d'assistència mèdica és oferta per l'Hospital del Mar i per l'Hospital de l'Esperança, un hospital que actua com a centre complementari de l'Hospital del Mar. Per oferir una idea de conjunt abans de detallar les dades d'interès de l'Hospital del Mar, comentarem que a l'àrea docent de Parc de Salut MAR destaquen els nous estudis de medicina impartits en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i que són un model innovador universitari, adscrit a l'espai europeu d'educació superior; i en l'àrea d'investigació, organitzada a través de l'IMIM (referent nacional i internacional en l'àmbit de la investigació biomèdica i de les ciències de la salut), desenvolupa programes de recerca competitiva d'alt nivell amb la participació d'investigadors nacionals i internacionals i de metges de diferents disciplines, provinents principalment de l'Hospital del Mar.

L'Hospital del Mar Barcelona en xifres

L'Hospital del Mar és un hospital general modern, universitari i investigador, que ofereix assistència mèdica per a patologies de complexitat mitjana i alta. Posseeix una completa oferta de serveis assistencials i d'activitat terciària, i és el centre hospitalari de referència dels districtes marítims de Barcelona (Ciutat Vella i Sant Martí). Aquest hospital compta amb 404 llits convencionals, 73 punts d'atenció d'Hospital de Dia, 51 punts d'atenció d'urgències, 69 consultoris, 21 gabinets diagnòstics, 12 quiròfans i 7 sales de parts.

Entrada

L'entrada principal de l'Hospital del Mar es troba al Passeig Marítim 25-29. Està oberta les 24 hores.

Urgències

L'entrada d'urgències és al carrer del Gas.

Aparcament prop de l'Hospital del Mar

Al voltant de l'Hospital del Mar ha diversos pàrquings. El més proper a l'entrada del Passeig Marítim (2 minuts) és el Pàrquing BSM Hospital del Mar. Si la teva estada serà llarga i necessites trobar opcions més econòmiques, encara que no sigui a la mateixa zona, utilitza el cercador de pàrquings:

Cercador de pàrquings a Barcelona

Necessites un hotel o un apartament a prop de l'Hospital del Mar?

Fes clic al cercador d'allotjaments de Booking, indica les dates i el nombre de persones. Després podràs filtrar per tipus d'allotjament, categoria i altres criteris. En el llistat de resultats podràs veure els hotels que estan a la zona de Barceloneta Platja, que és on es troba l'Hospital del Mar.

Cercador d'allotjaments

On és?

Ciutat
Barcelona
Zona
Ciutat Vella - Barceloneta
Codi postal
08003
Adreça
Passeig Marítim 25-29
Telèfon
+34 93 248 30 00

Com arribar

Metro: L4 Ciutadella / Vila Olimpica | Barceloneta
Bus: 47, 59, 136, D20, V21, V27 (autobusos diürns) / N0, N6, N8, N26, N28 (autobusos nocturns)