Tipus d'activitat
Teatre/Dansa

El Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, anomenat Ròmbic, es va crear com una manera de destacar aquesta disciplina creada i representada a la perifèria de la ciutat. L'objectiu del festival és convertir-se en un esdeveniment destacat per a tots els amants dels titelles, i situar-se entre les opcions més interessants a l'àmbit cultural de Barcelona. La programació s'ha desenvolupat en col·laboració amb destacades entitats barcelonines del sector, com l'Associació Titellaire de Roquetes, la Casa-Taller Pepe Otal i el teatre de titelles La Puntual.

Sobre la IX edició del Festival Ròmbic (2023)

El Festival de Teatre Ròmbic s'inicia el divendres 14 d'abril amb l'estrena de Five Lines, un espectacle de teatre, art audiovisual i música en directe que explora un escenari distòpic on la societat ha d'adaptar-se a espais blindats que sacrifiquen les llibertats a canvi de seguretat. El dissabte 15 d'abril serà una jornada gratuïta amb dos espectacles i una xerrada sobre titelles gegants i lluites veïnals a Barcelona. Es presentarà Caterina, un espectacle de titelles de gran format, un projecte de memòria i collage d'objectes, i The Parasite Circus, una proposta internacional de la de la Companyia Têtes de Mules que combina comèdia i tragèdia grega. El diumenge 16 d'abril s'estrenarà per primera vegada a Barcelona Tabula , un espectacle de teatre gestual, titelles i moviment sobre l'amor propi de la companyia Les Cícliques de Lleida, en què la protagonista busca recuperar-ne la memòria i l'autenticitat.

Data
-
Horari
veure programa
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08042
Zona
Nou Barris
Adreça
L'Ateneu Popular 9 Barris, carrer de Portlligat 11-15

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.