Tipus d'activitat
Exposicions
Especial

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges, que aquest any arriba a la seva 65a edició, va iniciar el seu camí el 1959. Es planteja com una carrera encara que, com és lògic, l'important és participar-hi i es valora més l'estètica que la velocitat: tant el conductor com els ocupants han d'anar vestits d'època. Cotxes antics de marques tan emblemàtiques com Rolls Royce, Hispano-Suïssa, Citroën, Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Buick, Chevrolet o Alcyon circularan pels carrers de Barcelona en direcció a Sitges.

El ral·li s'inicia a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona i continua pels carrers de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, el Cornellà de Llobregat, la carretera C-245, la carretera C-246 (Costes del Garraf) i acaba amb una desfilada pels carrers de Sitges i concurs de l'elegància. El recorregut en total són 40 quilòmetres i els participants procedeixen de tot Espanya i d'altres països . Però el ral·li no és només la carrera, també s'organitzen altres activitats paral·leles.

Programa del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges del 2023

Del 27 de febrer a l'11 de març

  • De 09:30 a 21:00 h (de dilluns a dissabte): Exposició de cotxes d'època al centre comercial L'Illa Diagonal. Podràs veure un Graham Paige model 610 de l'any 1928 i dos Ford, un model A del 1928 i un model AA 1Ton també del 1928.

Dissabte, 11 de març

  • 9:30h: Arribada dels participants al centre comercial L'Illa Diagonal. Exposició dels cotxes fins a les 17.00 h.

Diumenge, 12 de març

  • 8:30h a 10:00h: Reunió dels inscrits, vestits d'època, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.
  • 10:30 h: Sortida del Ral·li cap a Sitges .

Recorregut del Ral·li Barcelona - Sitges 2022

Per Barcelona: Plaça Sant Jaume > carrer Ferran > La Rambla > Plaça Catalunya > Ronda Universitat > Ronda Sant Antoni > carrer Sepúlveda > Avinguda Paral·lel > Plaça Espanya > Gran Via > carrer Juncosa > carrer Constitució.

Per l'Hospitalet de Llobregat: Carrer de Santa Eulàlia > carrer d'Enric Prat de la Riba > carrer de Barcelona.

Per Cornellà de Llobregat: Carretera de l'Hospitalet > Avinguda. de la Fama > carrer Tirso de Molina > Avinguda Baix Llobregat (i enllaç amb la carretera C-245 passant per Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la carretera C-246, Costes del Garraf i arribada al Port de Sitges-Aiguadolç a les 12.15 h aproximadament).

A Sitges

  • 12.15 h Arribada del primer cotxe al port d'Aiguadolç de Sitges.
  • 13.15 h Desfilada dels participants pels carrers de Sitges: Avinguda Port d'Aiguadolç, Emerencià Roig i Raventós, Avinguda Balmins, Port Alegre, Rafael Llopart, Jesús, Plaça Cap de la Vila, Graells, Marquès de Montroig, Plaça Indústria , 1r de Maig, Passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Sant Antoni, Avinguda Sofia i Passi de la Ribera fins a la platja de la Fragata.
  • 13:30 h - 17:30 h els cotxes participants quedaran exposats a la Plaça de la Fragata.

Fotografia de Xavier Rondón Medina - License

Data
-
Entrada
Activitat gratuïta
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08002
Zona
Ciutat Vella - Barri Gòtic
Adreça
Plaça de Sant Jaume

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.