Tipus d'activitat
Experiències
Exposicions

Movistar Plus+ i Netflix tornen a treballar junts amb l‟obertura d‟aquest portal temporal a una altra dimensió. Més de 110.000 persones han gaudit d'aquesta instal·lació a Madrid, que ara ha arribat a Barcelona. Els fans de Strangers Things podran accedir als carrers de Hawkins, fotografiar-se al costat de rèpliques dels decorats de la sèrie i sentir-se un membre més de la colla protagonista. Durant el recorregut, els visitants se sentiran com la mateixa Eleven en ser sotmesos a diferents proves per conèixer els seus poders paranormals: control lumínic, levitació d'objectes i força mental són algunes d'aquestes proves que realitzaran al laboratori. També podreu gaudir de les zones recreatives del centre comercial StarCourt amb vuit màquines arcade i un photo opportunity de Creel House, i un altre amb bicicletes per fer-se una foto o un vídeo al costat dels protagonistes.

Si ets un fan creatiu, i enregistres i puges un TikTok amb el hashtag #StrangerThingsEnMovistar, podràs aconseguir el pack definitiu per gaudir de la sèrie: merchandising exclusiu de "Stranger Things", una televisió de 50” i una màquina de crispetes.

Data
-
Horari
De dilluns a dissabte de 10.00 a 20.00 h
Entrada
Activitat gratuïta
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08002
Zona
Eixample Dreta
Adreça
Movistar Centre, Plaça de Catalunya 16

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.