Tipus d'activitat
Mercats

Hola Sundays! Vinyl Market és el punt de trobada de melòmans a la recerca de joies en aquest format analògic que passa per un dels seus millors moments de venda a tot el món: per primera vegada en 35 anys, les seves vendes han superat les de CD (font: Entertainment Retailers Association). A Hola Sundays! tant aficionats com a professionals de la música puguin vendre, comprar i intercanviar discos de diferents estils musicals.

Aquest esdeveniment exclusiu d' OD Hotels, que va iniciar el seu camí el 2016 a l'emblemàtic Hotel Ocean Drive Eivissa, es realitza en col·laboració amb la revista Fiesta & Bullshit i fusiona la música electrònica, l'art i la innovació.

Sobre la propera edició d'Hola Sundays!

Aquest any, Hola Sundays! es trasllada a dissabte per celebrar l'edició especial d'Hola Especial Week. Per primera vegada, amb motiu de la celebració del Festival Sónar i la setmana Off Week, aquest esdeveniment s'ha adaptat perquè gran part dels visitants puguin gaudir de l'important mercat de vinils.

Hola Especial Week! oferirà diferents activitats i workshops gratuïts com “Music in the Metaverse” moderat per Nacho Marco, “Decentralized Intelligence” amb la participació de Yawä Ze o “Introducing sound obsessed” de Portrait XO. A més, podràs presenciar una exhibició audiovisual final i la participació de diferents artistes convidats entre els quals destaquen: Anil Lal, Camil Miranda, Nacho Marco, Christian Len, Sama Yax, So Tupinamba, Portrait Xo i Yawä//Zē.

Data
Horari
de 12:00 a 19:00 h
Entrada
Activitat gratuïta
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08009
Zona
Eixample Dreta
Adreça
Hotel Ocean Drive Barcelona, carret Aragó 300

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.