Tipus d'activitat
Festivals
Vídeo

El festival de vídeo d'autor FLUX presenta obres d'autors que treballen al camp del vídeo de creació: videoart, videoinstal·lacions, documental de creació, etc. En aquesta 17a edició els autors centrals del Flux són Arturo Bastón, Kikol Grau i Elisabet Mabres. Com és habitual, hi haurà projeccions monogràfiques, col·loquis amb els autors i l'estrena dels seus autoretrats que són obres inèdites expressament creades per al festival. A més, es presenta la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VideoCapsa que experimenta amb formats alternatius d'exhibició (10 creadors, 10 peces inèdites).

Aquest any segueixen amb la secció FLUX CLUB REMIX, on es pot veure una selecció d'obres dels autors que han participat a les sessions del Flux Club a l'Antic Teatre de Barcelona durant aquest any.

Com a acte inaugural comptaran amb l'ACTUACIÓ de Santiago Latorre que oferirà el seu espectacle audiovisual “L'arquitectura de l'amistat”.

Data
-
Horari
Veure programa
Entrada
Activitat gratuïta
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08002
Zona
Ciutat Vella - El Raval
Adreça
Les Rambles 7

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.