Tipus d'activitat
Activitats familiars
Concerts

El Palau de la Música Catalana, propietat de l'Associació Orfeó Català i seu de l'Orfeó Català, té com a objectiu promoure la música, amb especial atenció el cant coral. També impulsa la difusió del patrimoni cultural i el coneixement, el foment de la cultura catalana, i la consolidació de la cohesió social. L'Associació desenvolupa les accions per assolir els seus objectius a través de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, que gestiona de tota l'activitat dels cors de l'Orfeó i de Palau de la Música Catalana. Una de les seves activitats més visibles és l'organització de concerts de música clàssica, que queda plasmada cada any en la temporada del Palau de la Música. Però aquest edifici modernista dissenyat per l'arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, també acull concerts per a tota la família i concerts d'altres organitzadors en què tenen cabuda, a més de la música clàssica, un altre tipus d'estils musicals com el jazz, flamenc, folk, rock o pop.

Data
-
-
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08003
Zona
Ciutat Vella - La Ribera/Sant Pere
Adreça
Carrer Palau de la Música, 4-6

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.