Tipus d'activitat
Concerts
Exposicions
Festivals
Espectacles

Torna al Parc del Fòrum el Cruïlla, festival d'estiu de Barcelona. És cosmopolita, divertit, mediterrani...el Cruïlla és un reflex de la ciutat, obert i singular que et porta un cartell eclèctic, amb artistes de primer nivell. El Cruïlla és sobretot la festa més gran de l'estiu a Barcelona i un lloc de trobada, un lloc on es creuen les persones. Per això el Cruïlla es diu així, perquè significa encreuament.

Al Cruïlla podràs viure una experiència irrepetible, que se sustenta a la música acompanyada d'art i comèdia. Tu decideixes el nombre de dies que vols gaudir de la vivència. Ofereixen entrades d'un dia, un abonament Weekend, un altre de 3 dies i, si no et vols perdre cap dia de Cruïlla, compra l'abonament de 4 dies.

Artistes destacats de l'edició 2023 del Cruïlla

L'edició del 2023 del Cruïlla ens ofereix un programa equilibrat entre els artistes nacionals i internacionals. Aquí tens els més destacats de cada jornada:

  • El dia 5 de juliol: Nicki Nicole, Sen Senra, Delaossa, Cruz Cafuné i Wos.
  • El dia 6 de juliol: Rubén Blades amb la Roberto Delgado Big Band, Tash Sultana i Bomba Estéreo.
  • El dia 7 de juliol: The Offspring, Sigur Rós, ALT-J, Franz Ferdinand, i Viva Suecia.
  • El dia 8 de juliol: Placebo, Leiva, Antònia Font, Moderat, Parov Stelar i Amaia.

Cruïlla Comedy

El divendres 7 i el dissabte 8 de juliol, podràs assistir als monòlegs de referents nacionals de la comèdia. Ignatius Farray, Adri Romeo, Charlie Pee, Carmen Lynch, Iggy Rubín, Marc Serrats, Patricia Espejo o Xavi Daurà gesticularan i ens contaran històries per no parar de riure.

Cruïlla Arts

Com ja hem esmentat, El Cruïlla és molt més que música. És també art en totes les seves variants , que es captura amb una càmera, un bolígraf o un moviment. Per això, cada any incorporen al programa una selecció d'artistes i disciplines variat i sorprenent, per omplir d'art el festival més enllà dels escenaris.

Sostenibilitat

Fa anys que el Cruïlla realitza esforços per reduir l'impacte ambiental del festival a la mínima expressió. L'objectiu és organitzar un festival zero plàstic i minimitzar la petjada ambiental. Aquest any, fan un pas més amb el Sustainable Festival Challenge, una convocatòria de startups enfocada a l'eliminació total del plàstic i el disseny de materials sostenibles per al festival.

Data
-
Horari
veure programa
Preu des de
35.00 €
Ciutat
Sant Adrià del Besòs
Codi postal
08930
Adreça
Parc del Fòrum, Moll de la Marina Seca, Carrer de la Pau 12

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.