Tipus d'activitat
Concerts
Conferències/Debats
Teatre/Dansa

Els canvis del nostre món avancen a gran velocitat i en totes les direccions. Necessitem una pausa per reflexionar conjuntament. La Biennal de Pensament pren l'espai públic i transforma Barcelona en una àgora per al debat cívic. Durant sis dies hi haurà debats sobre temes com ara la salut de la democràcia, la pervivència del colonialisme o l'autoritarisme.

L'edició de la Biennal del 2022

A l'edició d'aquest any hi haurà gairebé 100 activitats (67 de la Biennal del Pensament i 29 de la +Biennal) i participaran 200 persones entre les quals destaquen Yuval Noha Harari, Svetlana Aleksiévitx, Chantal Mouffe, Lucrècia Martel, Carles Boix, Adam Przeworski , Alice Munyua, Renata Àvila, Nnenna Nwakanma, Katharina Pistor, Carme Pinós, Uriel Fogué, Carolyn Steel i Geogre Monbiot . El programa de la biennal es desenvoluparà en 9 espais, però algunes activitats seran itinerants, com els passeigs peripatètics. A més, diversos equipaments municipals i culturals organitzen activitats a les seves instal·lacions relacionades amb el programa, amb el nom de +Biennal.

Com a novetat d‟aquesta edició, s‟uneixen a la Biennal del Pensament, les ciutats de Palma i València, que han creat una aliança estratègica amb Barcelona a favor del pensament i de la cultura. Cada ciutat tindrà el seu propi programa, però es produiran interrelacions, com ara el recital dels llegats de Joan Fuster, Blai Bonet i Gabriel Ferrater, que se celebrarà simultàniament a Barcelona, Palma i València.

Els temes

Els debats i les conferències s'han plantejat entorn de tres eixos principals: el sistema sociopolític, el canvi tecnològic i la configuració física de les ciutats, que inclouen subtemes com el postcolonialisme, els drets digitals, el canvi climàtic, la desglobalització, les criptomonedes, la salut democràtica o la intel·ligència artificial. A més, hi haurà una branca específica per tractar la realitat cultural dels territoris dàmbit lingüístic català.

Data
-
Horari
veure programa
Entrada
Activitat gratuïta
Ciutat
Barcelona
Adreça
Diversos espais

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.