Tipus d'activitat
Activitats familiars
Exposicions

"La Ciència de Pixar" és una fascinant exposició que ofereix als visitants una visió única del que passa darrere de la pantalla, permetent- los descobrir el procés creatiu utilitzat en la realització de les pel·lícules de Pixar. En començar la seva immersió, els visitants seran rebuts amb un emocionant vídeo que narra el procés que Pixar empra per convertir una simple idea en una magnífica pel·lícula. A continuació, podran endinsar-se a l'exposició i explorar, al seu propi ritme, les vuit seccions que detallen el procés de producció de Pixar.

Cadascuna d'aquestes vuit àrees, que inclouen modelatge, rigging, superfícies, sets i càmeres, animació, simulació, il·luminació i rendering ofereix una experiència completa. Els visitants tindran l'oportunitat d' interactuar digitalment amb reptes del món real que l'equip de producció de Pixar enfronta a la feina. Així mateix, podran participar en interactius físics que els oferiran experiències tàctils per comprendre millor el fascinant món virtual creat per Pixar.

L'exposició també compta amb captivadors relats en vídeo, en què els empleats de Pixar comparteixen valuosa informació sobre els desafiaments complexos que la companyia ha superat durant el desenvolupament de les seves pel·lícules. A més, es presenten entrevistes amb els talentosos treballadors de Pixar, que destaquen la diversitat de carreres necessàries i amplien la perspectiva dels visitants sobre el que implica treballar al camp STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques).

Aquesta exposició està inclosa al preu de l'entrada.

  • Entrada general 6€
  • Entrada gratuïta per a clients de CaixaBank
  • Fins a 16 anys: gratuït (no inclou grups escolars)
Data
-
Horari
De dilluns a diumenge i festius, de 10.00 a 20.00 h
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08022
Zona
Sarrià Sant Gervasi
Adreça
Carrer Isaac Newton 26

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.