Tipus d'activitat
Exposicions

Àmplia retrospectiva de la gran artista multidisciplinària Carrie Mae Weems (Portland, Oregon, 1953) que recorre tota la seva trajectòria, i exposició sobre el projecte KBr Flama, que té com a objectiu donar visibilitat al talent més jove de les escoles de fotografia de Barcelona.

 

Carrie Mae Weems. Un gran gir del possible

L'exposició sobre Carrie Mae Weems (Portland, Oregon, 1953) s'ha organitzat en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania , on s'exhibeix part de l'exposició, i la Württembergischer Kunstverein Stuttgart. Aquesta exposició revisa cronològicament tota la seva obra i pretén subratllar la manera com Weems aborda la fotografia com una avançada al seu temps . Les obres de Weems parlen de la violència que s'exerceix de forma deliberada, però deixa alhora lloc a les escenes d'intimitat i d'amor. Carrie Mae Weems ha explorat temes relacionats amb la identitat de gènere, com a Family Pictures & Stories. A les seves sèries sobre Àfrica reflexiona sobre com al llarg de la història ha estat vist l'Altre.

KBr Flama 22. Joves talents de les escoles de fotografia

El projecte KBr compta amb la imprescindible col·laboració de Grisart, Idep Barcelona, IEFC i Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona, quatre entitats compromeses amb la docència i els estudis de fotografia. L'exposició KBr Flama 22 és la segona edició d'aquest projecte i presenta els treballs de Nanouch Congost (Girona, 1999), Guillermo Fernández (Granada, 1991), Jordi Miquel Riera (Girona, 1977) i Sílvia Parés (Vic, 1997). Els seus projectes van ser seleccionats per mitjà d'un rigorós procés de visionat, en què van participar com a jurats Horacio Fernández, Carles Guerra, Joana Hurtado i Arianna Rinaldo.

L'entrada serveix per visitar les dues exposicions.

Data
-
Horari
veure compar entrades
Preu des de
5.00 €
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08005
Zona
Sant Martí - Vila Olímpica
Adreça
Avinguda Litoral, 30

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.