Tipus d'activitat
Activitats familiars
Concerts
Festivals
Espectacles
Fires/Congressos
Esports

El Festival de Cultura Urbana “BAUM Fest” és un referent a Espanya de la cultura urbana a què assisteixen al voltant de 18.000 persones. És un esdeveniment amb les darreres novetats i una exposició única de disciplines relacionades amb l'art urbà. Durant 3 dies podreu gaudir de competicions i espectacles de Graffiti, Break Dance, Dj Set, Concerts, BMX, Inline, Skate, Flatland, Parkour, Bike Show i un Festival d'Art Urbà . Les activitats i els espectacles del BAUM Fest se succeeixen a ritme trepidant sota el brunzit de les màquines de tatuar, l'olor de tinta i la música dels Dj's. BAUM Fest és el que arriba del carrer transformat pels millors talents d'art urbà, envoltat de l'olor de pneumàtic de les motos, i de la brillantor dels seus xassís. A més d'aquestes activitats, Baum Fest organitza tallers i seminaris per a totes les edats i per a tota mena de públic.

Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona - Barcelona Tattoo Expo

En el marc del BAUM Fest se celebra la Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona, que aquest any arriba a la 25a edició. La Barcelona Tatto Expo, cada vegada més consolidada, ja ha reunit més de 5000 tatuadors professionals de tot el món des que va iniciar la seva primera edició a Cotxeres de Sants. Tots els tatuadors han tatuat en directe durant la celebració de la convenció. Aquest any, la Barcelona Tattoo Expo reuneix més de 300 artistes de diferents estils del món del tatuatge.

Des de l'any 1996, BAUM Fest ha defensat la normalització de les diferents tendències urbanes i ha tingut un paper fonamental pel que fa a l'escena de l'evolució i professionalització del tatuatge.

Els nens fins a 8 anys entren de franc, i les entrades per als nens entre 8 i 16 tenen descompte.

Data
-
Horari
veure programa
Preu des de
15.00 €
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08004
Zona
Sants Montjuïc
Adreça
Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc, Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n

Com arribar

Comentaris

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.