Tipus d'activitat
Gastronomia
Fires/Congressos

La quarta edició de Barcelona Wine Week (BWW) se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. 700 cellers participaran a la fira, i hi seran presents 60 Denominacions d'Origen i altres segells de qualitat. La BWW que s'ha consolidat amb força al calendari firal gràcies a l'èxit de les edicions anteriors, i és la primera gran cita de l'any per al sector del vi a nivell europeu.

L'objectiu principal de la BWW és que els operadors internacionals puguin conèixer l'extensa oferta de vins de pràcticament totes les comunitats autònomes. La prioritat de la Barcelona Wine Week és augmentar les oportunitats de negoci, ja que les empreses expositores podran establir nombrosos contactes amb compradors estrangers de vi (més de 300 entre importadors, distribuïdors, majoristes, detallistes...). I juntament amb ells, també hi assistiran 1.300 compradors nacionals de la gran distribució, el retail o els punts de venda especialitzats.

Les àrees de la Barcelona Wine Week del 2023

BWWexhibition

Una exposició amb 700 expositors que potencia la qualitat del producte. L'espai expositiu s'organitza en dues grans àrees: la principal, BWW Lands, que aplega els cellers per Denominacions d'Origen i altres segells de qualitat; i BWW Brands&Complements, que reuneix algunes de les marques vinícoles més emblemàtiques i reconegudes, juntament amb empreses que ofereixen equips, accessoris i serveis per al sector del vi.

BWWhub

Sota el lema “Espanya, mosaic singular de sòls”, BWW 2023 ens proposa un programa de conferències i tasts en què es posarà en valor la gran riquesa de sòls del territori vitivinícola espanyol. Destaquen les intervencions de reconeguts experts que també es dediquen a la producció i elaboració de vi a diferents zones d'Espanya com els Masters of Wine Norrel Robertson, que des del 2003 produeix els vins a Calatayud; Fernando Mora, amb vinyes a diferents punts d'Aragó; i Andreas Kubach, director de Península Vinicultors, amb cellers a La Rioja Alabesa, entre altres zones. El BWVhub acollirà també conferències i taules rodones sobre tendències i reptes com ara la sostenibilitat, la innovació o la digitalització; en concret, s'analitzaran temes com la gestió de terres de vinya davant del canvi climàtic, noves vies de reutilització d'ampolles, els beneficis de l'ecodisseny, la protecció de les vinyes velles del país o com comunicar millor el vi espanyol.

BWWgastronomy Food & Wine Restaurant

Un espai on es mostren i gaudeixen les bondats de la nostra gastronomia i els vins espanyols. Durant tota la jornada s'organitzen esmorzars, aperitius, esmorzars i after work. Aquest any ens sorprendrà amb el món de les tapes, els platets tradicionals, i les exquisides i famoses influències asiàtica i italiana a través de tres destacats restaurants: Restaurant Cecconi's d'Alessio Biangini, Bar Alegria de Tomas Abellan i Restaurant Kao de Josep Maria Kao.

Wine Tasting Journey – Soils of Spain

Una altra cita clau de la Barcelona Wine Week del 2023 serà la barra de vins Wine Tasting Journey – Soils of Spain by #alimentosdespaña, que proposarà un recorregut per tot el país en forma de tast autoguiat a través de 50 vins elaborats a sòls singulars d'Espanya.

La Barcelona Wine Week va adreçada a professionals del sector vitivinícola.

Data
-
Horari
Dilluns i dimarts: 10:00 h – 19:00 h
Dimecres: 10:00 h – 17:00 h
Preu des de
40.00 €
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08004
Zona
Sants Montjuïc
Adreça
Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc, Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.