Tipus d'activitat
Activitats familiars
Experiències

El pailebot Santa Eulàlia és un vaixell restaurat de l'any 1918 que forma part de la flota del Museu Marítim de Barcelona. Està atracat al Moll de la Fusta del Port Vell i es pot visitar per conèixer les seves característiques i descobrir com vivien els seus navegants en les llargues travessies. Però a més de visitar-lo, el Museu Marítim de Barcelona ofereix navegacions pel litoral Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia per gaudir d'aquest vaixell d'una forma encara més real. A bord del pailebot podràs observar des del mar la façana marítima de Barcelona i experimentar la navegació al costat de la tripulació. La ruta et permetrà contemplar el Port Vell, la sortida de port a mar obert, el barri mariner de la Barceloneta, el barri de la Vila Olímpica i el Fòrum.

Aquesta experiència està dirigida a públic en general a partir de 7 anys.

Durada: 3 hores.
Preu: 12,00 € (adults) i 6,00 € (de 7 a 14 anys)

Data
Horari
De 10:00 a 13:00 h
Preu des de
6.00 €
Ciutat
Barcelona
Codi postal
08002
Zona
Ciutat Vella - Barceloneta
Adreça
Moll de la Fusta del Port Vell

Com arribar

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
El codi de llengua del comentari.

HTML restringit

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.

He llegit i accepto la política de privacitat. Les dades recollides en aquest formulari de comentaris només seran utilitzades per a una eventual publicació del teu comentari i per enviar-te un correu electrònic d'avís de publicació.