Què fer a Barcelona avui, activitats destacades i calendari mensual d'esdeveniments gratuïts i de pagament. Et ve de gust veure una exposició? Vols gaudir d'una activitat en família o prefereixes anar de compres a l'aire lliure? Festivals, futbol, espectacles, cinema, fires, festes populars i altres activitats al teu abast a la nostra secció d'activitats a Barcelona.

Vols que informem per email dels nous esdeveniments destacats que publiquem i altres novetats? Dóna't d'alta a la newsletter de WeBarcelona. La newsletter de WeBarcelona s'envia en català, espanyol o anglès.
 

Destacades

Què fer avui a Barcelona

Últimes activitats publicades, actuals i properes

 • Des del dia 1 i fins al 28 d'octubre, la Plaça Reial esdevindrà un punt de trobada entre persones, comerços i entitats que viuen, treballen o gaudeixen habitualment de l'espai.

  Activitats familiars, Concerts
  fins - - - fins -
  Activitat gratuïta
 • El Serielizados Fest és un festival internacional sobre tot allò relacionat amb la ficció televisiva que està pensat per a l'aficionat a les sèries de televisió.

  Cinema, Concerts, Conferències/Debats, Festivals
  fins
 • Posidonia Green Festival s'organitza a diverses zones del Mediterrani des de l'any 2008.

  Presentacions llibres, Cinema, Concerts, Conferències/Debats, Exposicions, Mercats
  fins
  Activitat gratuïta
 • Zero Waste Market és un mercat de productes sostenibles que pretén respondre una pregunta important. Com podem generar la menor quantitat de residus possibles a la nostra vida diària?

  Activitats familiars, Concerts, Conferències/Debats, Gastronomia, Mercats
  Activitat gratuïta
 • Entrades per al partit del FC Barcelona de la Jornada 11 de la Lliga al Camp Nou, el 23 d'octubre (pendent de confirmar).

  Futbol - La Lliga
 • Arriba la primera edició del Mahou Bravas Fest Barcelona, ​​on podràs trobar les millors patates braves de Barcelona en un sol espai.

  Concerts, Experiències, Gastronomia
  fins
 • Terra de l'Anell és una exposició que inclou 250 peces de la botiga de col·leccionisme La Forja de Rivendel .

  Activitats familiars, Exposicions
  fins
 • L'artista María Arnal i el comissari i investigador José Luis de Vicente presenten un assaig sonor sobre les empremtes de la crisi climàtica que combina les composicions musicals de la cantant amb

  Experiències, Exposicions
  fins
  Activitat gratuïta
 • Swab Barcelona, fundada el 2006 pel col·leccionista privat Joaquín Díez-Cascón, és una fira internacional d'art que reuneix galeries, artistes, comissaris i col·leccionistes de tot el món .

  Activitats familiars, Exposicions, Fires/Congressos
  fins
 • L'Associació d'Amics de la Rambla va néixer a la dècada de 1960 per defensar els interessos dels comerciants de la Rambla i promoure el comerç.

  Activitats familiars, Concerts, Festes locals
  fins
  Activitat gratuïta